مرگ مایکل جکسون بر اثر مصرف بادام هندی حلبی از رویا تا واقعیت

بادام هندی حلبی گردش لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) و جریان کلسترول را در افراد با وزن طبیعی با کلسترول LDL بالا بهبود می بخشد.

16 مطالعه دیگری توسط یوجین لی همچنین نشان داد که مصرف بادام به تنهایی یا همراه با شکلات تلخ در شرایط تغذیه کنترل شده باعث بهبود پروفایل لیپیدی می شود.

مطالعه پیش بالینی توسط حمیرا جمشد و همکارانش روی مدل رژیم غذایی پرچرب (HFD) و رژیم غذایی با فروکتوز آرد سفید مدل اختلال قلبی عروقی نشان داد که مکمل بادام با مهار HMG به طور قابل توجهی از هیپرلیپیدمی در موش های با رژیم غذایی پرچرب و فروکتوز جلوگیری می کند.

فعالیت کوآ ردوکتاز بادام سرشار از ویتامین E و فیتواسترول است که هر دو به طور مستقل دارای اثرات بازدارنده علیه ردوکتاز HMG-CoA هستند.

مکمل بادام همچنین سنتز کلسترول را سرکوب کرد و منجر به مهار 65 درصدی فعال‌سازی کوآنزیم A ردوکتاز β-هیدروکسی-بتا-متیل گلوتاریل کبدی ناشی از تیلوکساپول شد. مداخله بادام بیشتر از افزایش غلظت سرمی آمینوترانسفرازهای کبدی در موش های صحرایی ناشی از HFD جلوگیری می کند.

بادام همچنین در برابر افزایش اسید اوریک ناشی از HFD تا 0.9 برابر، فسفر 1.1 برابر، آلکالین فسفاتاز تا 4.6 برابر و γ-گلوتامیل ترانسفراز تا 1 برابر محافظت می کند.

بادام

مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که بادام تا حدی واکنش‌پذیری عروقی آئورت جدا شده را بازسازی کرد و با کاهش مهار اکسید نیتریک اندوتلیال (NO) سنتاز و ترویج آزادسازی NO از اختلال عملکرد اندوتلیال ناشی از HFD جلوگیری کرد.

سطح کلسترول LDL (LDL-C) نیز در موش‌های صحرایی با فروکتوز سفید تغذیه شده با مکمل‌های بادام عادی شده است. نشان داده شده است که بادام LDL-C را کاهش می‌دهد، که یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری عروق کرونر قلب است.

مطالعات همچنین اثر بادام را بر HDL-C گزارش کرده اند و مشخص شده است که مصرف بادام به افزایش سطح HDL-C کمک می کند.

جنکینز و همکارش نشان می‌دهند که بادام به‌عنوان میان‌وعده در رژیم‌های غذایی بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی به‌دلیل پروتئین، فیبر و اجزای اسیدهای چرب تک غیراشباع آن به‌طور قابل‌توجهی عوامل خطر بیماری‌های عروق کرونر قلب را کاهش می‌دهد. یک کارآزمایی بالینی دیگر که در سال 2014 انجام شد نشان داد.

رژیم غذایی غنی از بادام کم کالری متعادل، بهبود بیشتری را در فاکتور خطر قلبی عروقی در مقایسه با رژیم متعادل کم کالری بدون آجیل نشان داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *